Monthly Archives: February 2015

Burger

Happy CNY buat semua penganut Buddha yang meraikan perayaan ini. Masih dalam mood cuti , jadi aktiviti masak-memasak agak meriah sikit hari ni. Ada sedikit rendang paru dan sambal tumis telur masin hidangan tengah hari yang masih berbaki dan boleh dijadikan  untuk hidangan malam nanti.. Tup,tup putera-putera  remaja tu sibuk pula nak makan burger. Malas… Read More »

Hasil Pertama Dari Klikjer

Hasil pertama dari Klikjer.Com selepas hampir setahun menyertai program affiliate ini. So lamaaaaa… bukan ? Dahulu, pernah juga terfikir mungkin bukan rezeki saya di sini. Jadi terus terang memang saya agak kurang  fokus untuk menulis  perihal  ebooks di bawah program ini. Tapi nampaknya, masih ada tempat untuk saya berada dalam kelompok affiliates

Kaedah Mengadun Bahan Kek

Salam hujung minggu. Hari Sabtu dan Ahad, mungkin hari yang ekstra sibuk bagi para suri rumah terutama suri rumah berkerjaya seperti saya. Hari ni lah nak cuci pakaian kotor, pergi ke pasar, mengemas, melipat kain baju yang berlambak dalam bakul, memasak hidangan istimewa untuk anak-anak & suami dan mungkin juga beriadah bersama keluarga.  Ye lah… Read More »

Mengapa Saya Suka Buat Duit Dengan Affiliate ?

Mengapa saya  suka buat duit dengan affiliate ? Ya, inilah  cerita yang nak dikongsikan bersama hari ni. Ikhlas, sekadar satu perkongsian …. langsung tak ada niat nak menunjuk-nunjuk pun. Lagi pun siapalah saya 🙂 .. sekadar part time blogger yang hanya tumpang memeriahkan dunia blogging. Orang tulis blog , saya pun tulis juga. Orang update… Read More »

Panduan Bisnes Dropship

Salam hormat, Ruang masa untuk saya menulis sangat terbatas ketika ini, namun tetap mahu saya ucapkan terima kasih kepada pembaca yang masih sudi membaca setiap tulisan saya di sini 🙂 2 hari lepas, saya ada menerima kiriman email daripada seseorang bertanyakan sama ada saya ada menawarkan kerja-kerja dropshipping . Mungkin sebelum