Monthly Archives: November 2014

MELATIH ANAK BANGUN PAGI

Assalamualaikum dan Salam sejahtera Genap seminggu anak-anak kita bercuti sempena cuti sekolah akhir tahun. Terasa cepat betul masa berjalan bukan ? Ada baki 4 minggu lagi sebelum sesi baru persekolahan 2015 bermula. Bagi anak-anak yang sudah pun lama menjejakkan kaki ke sekolah, cuti panjang dan kemudian kembali semula ke sekolah adalah satu perkara biasa. Namun… Read More »

CONGO BARS ADDICTED

Alhamdulillah .. Syukur malam ini masih bernafas di bumi Allah dan dipanjangkan umur untuk update 🙂 Congo bars addicted ….hoho bukan main gempakkkk lagi bunyi tajuk entri kali ni. Macamlah addicted sangat kannnn  padahal baru je 2 kali buat hehehe. Al kisahnya  Khamis

BANYAK LAGI CARA UNTUK PROMOSIKAN PRODUK

Sekali lagi. Hari ni, entah untuk kali yang ke berapanya ‘dia’ hantar lagi. Tak faham-faham lagi nampaknya . Ayat-ayat yang syahdu yang sudah boleh dihafal  … Join stokis bermodalkan RM1800 esok, kami beri percuma 6 botol bernilai RM 360,ia seperti  anda mendapat keuntungan percuma Rm 360, SMS kami kembali – D ……. L. +60134256 …..… Read More »

MESRA ALAM

Salam sejahtera. Baru saja selesai tulis draft berkaitan PR1MA. Tapi sebagai entri untuk blog yang satu lagi. Wah bukan main lagi bunyinya kan … padahal nak update entri  blog ni sekali seminggu pun jenuh mencari ruang 😀 PR1MA – rasanya ramai dah tahu ia berkaitan dengan perumahan. Bercakap bab perumahan ni, Alhamdulillah syukur sangat kerana… Read More »