Monthly Archives: April 2014

BAGAIMANA FORMULA DIET ATKINS DAPAT MEMBANTU MENANGANI MASALAH KEGEMUKAN MELAMPAU ?

Bagaimana Formula Diet Atkins dapat membantu menangani masalah   kegemukan melampau ? Inilah persoalan yang ingin cuba saya kongsikan bersama anda pada kali ini. Jika sebelum ini anda sudah cuba bermacam-macam cara untuk kurus, habis beribu-ribu ringgit membeli ubat kurus dan produk pelangsingan, puas berkunjung ke pusat pelangsingan namun hasilnya sekejap sahaja sebelum semuanya kembali ke… Read More »

NESTUM 3IN 1 CHOCOLATE FLAVOUR SARAPAN PAGI PILIHAN SAYA

Fuhh, berpeluh-peluh malam ni , rasa macam nak mandi lagi sebab baru je lepas buat puding milo ais krim lapis oreo dan puding  trifle tak menjadi … Ye entah apa ke hal pula tak menjadi kali ni. Jelly nya turun tak macam sebelum-belum ni.. Bukan tak pernah buat pun malah siap pernah orang tempah lagi… Read More »

SINDROM PRA HAID ( PMS )

Sindrom pra haid ( PMS ) adalah salah satu daripada pelbagai cabaran hidup yang perlu dilalui oleh kebanyakan wanita di dunia.  Namun, walaupun ia berkait rapat dengan wanita bukan bermakna para lelaki tidak harus ambil tahu tentang ini. Jika anda seorang lelaki atau  suami , terutamanya yang bakal  mendirikan rumah tangga atau baru sahaja berkahwin,… Read More »

BEG UDARA KENDERAAN TOYOTA BERMASALAH

Salam hujung minggu buat semua, Sekadar perkongsian ringkas berkaitan air bag atau  beg udara kenderaan Toyota yang dikatakan bermasalah 🙁 Baru je rasanya saya update tentang my novy yang setakat ini tidak pernah mendatangkan masalah sepanjang 5 tahun memandunya, tiba-tiba hari ini dikejutkan pula  dengan berita dari akhbar bahawa beg udara kenderaan Toyota bermasalah. Kisah… Read More »

TIPS AGAR KEK TIDAK BANTAT

Salam sejahtera buat semua Setelah 11 hari berlalu hari ini baru ada sedikit kesempatan untuk terus mencoret. Lega rasanya kerana tugas-tugas melatih anak-anak didik bersama dengan jurulatih dan ‘juruletih ‘ 😀 bola tampar untuk ke Kejohanan Bola Tampar Sekolah Rendah Peringkat PKP telah pun berakhir Khamis lepas. Walaupun rasa tak puas hati  dan terkilan masih tebal… Read More »